So i have been trying to create a page for printing and come out with a solution to use .rdlc reports. But the problem is, it doesn't shows anything - no errors, just a blank page, not even report viewer are showing

It works before. I didn't change any codes. I just rebuild the project and it suddenly not showing. Is this a bug for .rdlc or how?

<asp:ScriptManager ID="ScriptManager1" runat="server"></asp:ScriptManager>
    <rsweb:ReportViewer ID="ReportViewer1" runat="server" Font-Names="Verdana" Font-Size="8pt" WaitMessageFont-Names="Verdana" WaitMessageFont-Size="14pt">
        <LocalReport ReportPath="misc_mt_report.rdlc">
            <DataSources>
                <rsweb:ReportDataSource DataSourceId="ObjectDataSource1" Name="DataSet1" />
                <rsweb:ReportDataSource DataSourceId="ObjectDataSource1" Name="DataSet2" />
            </DataSources>
        </LocalReport>
    </rsweb:ReportViewer>
    <asp:ObjectDataSource ID="ObjectDataSource1" runat="server" SelectMethod="MISC_MT_R_Print" TypeName="DAL.MISCs">
        <SelectParameters>
            <asp:Parameter DefaultValue="2019-04-23" Name="REQDATE" Type="String"></asp:Parameter>
            <asp:Parameter DefaultValue="30100781" Name="LOGUSER" Type="String"></asp:Parameter>
            <asp:Parameter DefaultValue="S03" Name="STAT" Type="String"></asp:Parameter>
            <asp:Parameter DefaultValue="" Name="TYPE" Type="String"></asp:Parameter>
            <asp:Parameter DefaultValue="PM" Name="SHIFT" Type="String"></asp:Parameter>
            <asp:Parameter DefaultValue="" Name="PURPOSE" Type="String"></asp:Parameter>
        </SelectParameters>
    </asp:ObjectDataSource>

This image shows what i have been seeing on page.

I just need it to appear so i can let my user to print the reports.

Edited: - I have no errors in my console but when i view the source codes (using CTRL+U), codes showing as below:

<noscript>
&nbsp;Your browser does not support scripts or has been configured not to allow scripts.

Report Viewer Configuration Error

The Report Viewer Web Control HTTP Handler has not been registered in the application's web.config file. Add <add verb="" path="Reserved.ReportViewerWebControl.axd" type = "Microsoft.Reporting.WebForms.HttpHandler, Microsoft.ReportViewer.WebForms, Version=12.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=89845dcd8080cc91" /> to the system.web/httpHandlers section of the web.config file, or add <add name="ReportViewerWebControlHandler" preCondition="integratedMode" verb="" path="Reserved.ReportViewerWebControl.axd" type="Microsoft.Reporting.WebForms.HttpHandler, Microsoft.ReportViewer.WebForms, Version=12.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=89845dcd8080cc91" /> to the system.webServer/handlers section for Internet Information Services 7 or later.

But the codes are already in my web.config

<assemblies>
...
<add assembly="Microsoft.ReportViewer.WebForms, Version=12.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=89845DCD8080CC91" />
<add assembly="Microsoft.ReportViewer.Common, Version=12.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=89845DCD8080CC91" />
<add assembly="Microsoft.Build.Framework, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B03F5F7F11D50A3A" />
</assemblies>

 <handlers>
<add name="ReportViewerWebControlHandler" preCondition="integratedMode" verb="*" path="Reserved.ReportViewerWebControl.axd" type="Microsoft.Reporting.WebForms.HttpHandler, Microsoft.ReportViewer.WebForms, Version=12.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=89845dcd8080cc91" />
</handlers>

0 Answers